Jaz pa bom reku da je iz zacetka bilo tako (v torek je bilo 2 tedna od prenehanja kajenja), zdaj pa se mi je prebava izboljsala in je se hujsa kot od cigaret. Priznam, da je bilo iz zacetka vse v redu, razen suhega grla iz zacetka, zdaj pa je vse slabse in mislim da bom podlegel analognim nazaj pocasi, kaj pa vem.
V glavnem so simptomi taki, da me napihuje, zacne cvrcat v trebuhu me zvijat nekako, dobim pa tud podoben obcutek kot ga dela zelodcna kislina, ki te nekako napihuje, ne morem pa 'rignit' ce po domace povem, da sprostim ta tlak - upam da kdo razume kaj hocem povedat
Ko se to dogaja mi Rutacid pomaga, ne vem pa kaj to povzroca, ali je kaj fizikalnega (npr. PG) ali je to samo psihicne narave (se vedno imam pomisleke o varnosti kajenja ecigaret, delam v eni firmi kot QA kakovostnik in sem pac tak, da dokler ni narejenih konkretnih testov ne verjamem nikomur, niti sebi... torej lepe besede, ''da sem presel iz hujsega zla (analogne) na mnogo manjse (elektronske) meni nic ne pomenijo)? Ne vem a je mozno, da bi bila to alergija na PG? Cudno je to, da se to dogaja samo zadnje tri dni. Je se kdo imel tak problem mogoce? Tekocina naj bi bila iz:
- rastlinski glicerol 35%
- nikotin 0,9 %
- propilen glikol 58%
- aroma 2%
- voda 4,1 %