No tako, narocil 'NEŽNEJŠI MIKS - CIGARETNI OKUSI', ne tobacni, ker tobacni ne vsebuje Mboro. Zdaj pa upam da se bo tukaj kaj naslo, hvala

Kaj pa tisti Barrique vecplastni tobacni okusi od Elde, ze kdo probal, prekomplicirano za zacetnika?
Ovale Absinth mi je odlicen, nemotec okus, ker sem bil z Eiussom razocaran sem ga cez cel dan uporabljal brez problema. Glede kokosovega okusa, gre za LiQuid Premium Tobacco, v PS trgovini so rekli, da ga najvec prodajo, in bom ne glede na kokos tud to tekocino pohvalu in reku da ne presede po par vdihih je povsem prebavljiva, ne hudo mocna in primerna za cel dan, ko bom se kaj v PS jo sigurno se vzamem bom pa najprej probal se kaj drugega ker je vseeno prioriteta tobak, ceprav mi je zarad te tekocine kokos kar vsec ratal, ga nisem nikdar maral.

Vzel sem se LoveJuice Vapino Wild, ker je tekocina z visokim VG, za probo, pa mi ne sede ker ne pozge po grlu in okus je premocan, spominja me pa v potankosti na Milka Love jagodno bomboniero srcke, cokolodo se lize/grize ne pa kadi!

Naj bi vsebovala tudi tobak kot prevladujoc okus ampak ga tud tukaj ne zaznam, ce komu tekocina pase menjam, manjka 1ml

Japplek, sem iz dolenjske... slisi se kot resitev, vendar nisem se toliko v tem, da bi sam mesal, se do teh proizvajalcev imam nekaksno nezaupanje, kaj sele do sebe

Ce ne najdem resitve v ze narejenih tekocinah pa smo na vezi toliko za probo, ce sam uporabljas da probam en tank ali pa enkrat ko bom kaj mimo, hvala za ponudbo
Sem pa opazu se tekocine
www.blacknote.com iz reklame na straneh, kjer so imel moto 'Taste tobacco, not additives', kar se tud slisi obetavno. Pozna kdo? Naj bi jih imela ena angleska in ena ruska trgovina tu v Evropi.
Pa zanima me se, kako postopate z uparilniki ko menjavate okuse? Tisti, ki sami navijate zamenjate bombaz verjetno, kaj pa tisti, ki imate kupljene uparilnike? Vsakic zamenjate tudi uparilnik?