Dnevna poraba e-tekočine določa tveganje za zdravje

Vplivi vejpanja na zdravje in morebitne težave,raziskave o e-tekočinah in opremi, mnenja insiderjev in outsiderjev iz sveta e-cig

Dnevna poraba e-tekočine določa tveganje za zdravje

OdgovorNapisal/-a jero » 09 Nov 2016, 22:34

Da bo e-cigareta res vsaj 95% manj škodljiva od tobačne toplo priporočamo MTL način uporabe s katerim boste porabili bistveno manj e-tekočine. Na ta način pa boste v telo vnesli bistveno manj morebitnih škodljivih ali potencialno škodljivih snovi, ki jih lahko vsebujejo e-tekočine oz. ki lahko pri e-tekočinah nastanejo ob procesu uparjanja. Poleg tega pa boste z bistveno manjšo porabo e-tekočine tudi bistveno prihranili na denarnici.

več tukaj: http://zv-slo.si/dnevna-poraba-e-tekoci ... a-zdravje/
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 167 times
Prejete zahvale: 214 times

Re: Dnevna poraba e-tekočine določa tveganje za zdravje

OdgovorNapisal/-a Havana_club » 10 Nov 2016, 00:22

Zelo zanimiva koverzacija s Costantinosom. Poučno!

Good Job

David
Slika
Uporabniški avatar
Havana_club
Vejper
Vejper
 
Prispevkov: 78
Pridružen: 06 Feb 2016, 00:58
Kraj: Primorska
Dane zahvale: 63 times
Prejete zahvale: 32 times

Re: Dnevna poraba e-tekočine določa tveganje za zdravje

OdgovorNapisal/-a k2b » 10 Nov 2016, 11:46

Uradnemu statementu ZVS in stališču dr.Farsalinosa se pridružujem tudi sam - kdor bere moje članke je to že itak zasledil v priporočilih M2L načina vejpanja večino časa - ter kakšnemu izletu v D2L vode občasno.Pri meni je to razmerje nekje 70:30 v korist M2L.

Je pa naš dobri doktor iz dežele tzatzikija in ouza seveda pravi zdravnik ki rajši malce bolj strogo požuga - posebno ko je videl vragolije D2L vejperjev na pariškem Vape Expo septembra 2016. Extremno nalivanje s količinami nad 10 ml ter koncentracijami arom okoli 20% pa predstavlja za človeški organizem kar zalogaj - pa čeprav je nikotinska stopnja "samo" 3 mg/ml.
Vape industrija - ta svojevrstni oksimoron - ker kot taka sploh ne obstaja - ima svojo logiko plasiranja izdelkov na tržišče in ko logika "več je boljše" v obliki večjih lukenj & zračnikov, večjih premerov grelnih žic in večjih moči napajanja le teh ter večji koncentraciji arom postane svojevrstni imperativ - potem imamo to kar pač imamo trenutno v ponudbi.Potem ko so se "izneverili" tudi SvoeMesto z Kayfunom V5 (naredili so sicer set 3 reducirjev za cca 10 EUR) in Eden Mods z Rose3 ter podlegli zakonu trga so tu na srečo še evropski proizvajalci atomizerjev ki razmišljajo malo drugače. Njihovi izdelki so sicer v cenovni kategoriji 100+ euriča - samo marsikaterega uspejo "preslikati" naši prijatelji z daljnega Kitaja.
Grški Gus Phenomenon in Unfollow, Ubertoot UTA, grški GG Tilemahos, beloruski Vape Systems By-KA V6, Taifun GS II in GSL, celo avtentični kitajski EHPRO Bachelor Nano z M2L kitom - to je samo nekaj imen atomizerjev ki imajo tudi svoje klonirane verzije - nekateri so že opisani tukaj - drugi še bodo...

Skratka - veter je zopet malo zapihal v M2L smeri....

Slika
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1826
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 292 times
Prejete zahvale: 390 times


Vrni se na E-cigareta in zdravje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron