Napisal/-a ElGrigon » 06 Nov 2014, 20:59
Če premalo vlečeš, se glava hitreje zamaši saj se sama zapaca. Raje malo odpri zrak in potegni zmerno-normalno. Sam od sebe med vejpanjem se ne sme zaliti, potem nekaj ne delaš dobro ali vlečeš premalo ali je zrak preveč zaprt ali je premala napetost.
Uparjalnik se ponavadi zalije, ko ga imaš na strani, prideš in misliš vejpat pa prične grgljati. Takrat ga moraš očistiti. Vem, da se mi je tako dogajalo pri originalnih tuljavah. Sedaj z bombažem nimam več takih težav.
Odvisno je tudi od tekočine.
Zakaj delaš dry burn na teh glavah? Nimaš nobenega okusa po plastiki, zažgani gumi? Ob + pinu je silikonski izolator, tisti se kaj hitro zažge pri dry burnu. Tega sam nikoli ne delam, samo očistim z robčkom in OK.
Ko pa je tuljava zapacana s sežgano tekočino pa je čas za ali rebuild, če se lahko naredi ali novo. Čiščenje običajno dolgoročno ne pomaga.
Glede glavobola pa se mi zdi tvoj primer ekstremen. Glede na tekočino, ki jo imaš, sklepam, da je večinski delež PG. Pojdi na čisti VG ali visoko-odstotni.
Jaz sem imel tudi težave pri visokem PG. S čistim VG nikoli. Pri PG pa sem čutil želodec, glavobola sicer nisem občutil. Sem pa se nasploh slabo počutil po vejpanju. VG mi sploh ne dela težav.
Težave glede visokega nikotina se ti bodo pojavile dolgoročno, čez čas. Morebitne srčne opazke, migrene,...itd. Mislim, da v tvojem primeru pri 6mg/ml Nic ni problem ampak PG.