Pozdravljeni,
Sem nov, prebral skoraj cel forum, vendar ste me zmedli s vsemi možnimi dodatki..etc...
Ker sm bil strastni kadilec ( povprečno 1,5 škatlice na dan) zadnjih 15 let...sem pred pol leta prvič poskusil e-cigareto.. tisto ki jo kupiš v trafiki ( zgleda kot analogni cigaret) in kot sm tukaj prebral.... tudi jaz sm opustil, ker sm vmes kadil analogne.. pred 2 tedni sem se odločil, da ostanem samo na e-cigareti, ki jo imam... in sedaj ko 2 tednih..sm navdušem..ker sm skoraj prekinil s analognim... ( edina kriza je po obilnem kosilu in zjutraj... mi ne uspe vedno in še prižgem analogni vendar ne vsak dan "huraaa" ) Ugotovil sem, da mi ta e-cigaret neda dovolj uzitka...kar je najhujše me vedno spominja na analogni cigaret, kar mi samo še dodatno spodbudi,da bi kadil analogne...
Moja želja je ta, da mora biti črn ( zaradi elegance..osebna odločitev)... ne preveč velik, da nimam občutka, da imam "debeli flomaster v roki ...) in da je cenovno ugoden.. ter zdržljiv...pomembno je tudi, na koliko časa se menjajo "potrošni materiali....kot so glave..etc.."
Bi lepo prosil če mi kdo pomaga
Hvala!
Odločam se med
eCom Single Kit
ali
Joyetech 510CC Single Kit
ali
VapeGear X.Jet Spider ? dvojni komplet