Na x jetu pozabi na VG heavy mešanico. Je res tako osnovna zadeva, da brezveze.
Dam pa lohk osebno mnenje, ker sem tudi sam nehal kadit čike in začel z x jetom, pa sem imel podobne probleme. Sem skadil škatlo do škatle pa pol cca 12 let, tako da je blo prvih 14 dni - tri tedne kar veselica..
Moraš vedet, da kar se s tvojim telesom dogaja zdele, je totaln razfuk, ko si šel dol s čikov, si telesu odtegnil še cel kup ostalih kemikalij, ki so prisotne v cigaretih, ne samo nikotina. Takisto x jet je bolj.. švoh uparjalnik, po 9/11mg tekočinah sem dejansko imel še zelo brutalne cravinge po cigaretu, za bolj švoh opremo rabiš, sploh na začetku, močnejšo nikotinsko tekočino.. Mene je pomirila šele 18mg tekočina na x jetu.
Ko greš kak razred višje z opremo, te 18mg napol ubije, za začetniške komplete, ki so ponavadi res švoh, ter za heavy smokerje, pa je treba mal drugače podstopiti, tudi sam sem skor obupal.
Nebi takoj alergije na PG postavljal na prvo mesto..
Če ti uspe zdržati, naj ti ne bo nič čudnega, ko boš čez kake 2 tedna začel s pljuvanjem katrana in ostalih čudnih zadev iz pljuč zjutraj, ki bo trajalo kak mesec, dva
Samo v razmislek, probaj vse živo, samo nazaj na čike ne, verjemi, bo vredno!! Mi smo s tabo
Obenem mam še manjši rant, ti začetniški kompleti, ki v večini primerov niso pol kurca vredni in so zastareli v vseh pogledih, se največ prodajajo tistim, ki so prešli s cigaret, pa nebi smelo biti tako - ravno tak kadilec rabi konkretno opremo že od štarta, slišal sem že precej zgodb "sem probal to e cigareto, pa mi neki ni", ko so probali kaj boljšega, vsaj PT3 mini ranga, je bila pa zgodba drugačna.. Pa cena spinnerja2 in PT3 je praktično ista kot ti dvojni začetniški kompleti, ki pa zbledijo v primerjavi.
Rant over, osebno mnenje.