Atlantis je zakon!!! Naj pojasnim moje navdušenje. Tri leta že uporabljam elektronsko cigareto, kupil sem že malo morje različnih modelov, pa nisem našel obstanka. Začel sem s Singel coil atomajzerji, nadaljeval z Dual Coil ... grelno glavo sem v povprečju skuril v treh dneh. Ja, saj vem, veliko vlečem to zadevo ... Vem tudi, da bi mi vsak izkušeni vejper predlagal RBA, RDA ali RTA varianto, tudi tam, kjer kupujem, so mi jih svetovali, ampak meni se res ne da ukvarjati s tem! Nimam časa. Hočem že izdelano glavo

Potem pa v roke dobim Atlantis! To je tista količina pare, ki sem jo čakal. Ne rabim RBA-ja ... Prav šokiran (pozitivno) pa sem nad dejstvom, da mi Atlantisova grelna glava dela že tri tedne brez problema. Sploh je še ne rabim menjat.
Kombiniram ga z Aspire CF Sub Ohm 2000mAh baterijo - deluje super, sem brez pripomb, mogoče je ečik potem malce dolg, ampak ni take panike. Dela pa mi enkratno tudi z Istickom 20U, ki gre do 23 W. To je neka imitacija Elafa, nad katero tudi nimam pripomb.