Pozdravljeni!
Odprl sem novo temo, ker se mi zdi, da ni se nobena primerna temu, da bi kot član izrazil svoje želje in bi mi vi kot izkušeni uporabniki e-cigaret pomagali izbrati najbolj optimalen izdelek zame.
Prebral sem že kar nekaj forumov in tega, šel sem tudi v center (Nimbus - specilizirana trgovina s tem) poizkusiti elektronsko cigareto.
Skratka zasledil sem nekaj kakovostnih znamk kot so Joytech, Evod, Smouchi itd. Še sam nisem najbolj prepričan oziroma razločil med znamkami in modeli. Pač sam se nehal kaditi pred 4 meseci in bi vseeno včasih si kakšnega ?prižgal? ampak, da si s tem ne bi škodil zdravju. Sam sem prej pokadil recimo 10 cigaret na dan in sicer sem kadil tobak cherry choice, tako da sem si zvijal. Okus navadnega cigareta mi glih ni bil najbolj po godu, čeprav sem ga vseeno vsake toliko časa prižgal. Sam bi kadil brez nikotinske e-tekočine. Meni je več al manj važno le to, da me popraska po grlu - da ne bom imel občutka, da bi vlekel samo zrak. Čeprou ok, tudi dim bil rad vsaj malo videl . Sam sem mnenja, da raje investiram malo več in bom imel za nekaj časa, kot da čez čas vidim, da to zame ni bila dobra odločitev ali mi pa sploh ne bo dobro.
Kot sem že gor omenil, sem šel sprobati električni cigaret v trgovino. Tam so bili električni cigareti EVOD in po preizkusu so se mi zdeli v redu - tako da kaj bi mi iz tega lahko svetovali.
Še glede okusa me zanima kaj bi vzel. Definitivno ne bi rad imel okusa po navadnih cigaretih, ampak nekaj takega kot je bil tist cherry.
Uglavnem, res bi vas prosil da mi svetujete, da ne bom brez veze dajal preveč denarja, za nekaj, kar ni vredno. Aja, pa tudi tako bi gledal, da recimo kot sem zasledil, da če ti uparjalnik ni všeč, da ga lahko menjaš. Torej, nekega standardnega, kjer lahko potem samo določene komponente menjaš.
Še zadnja stvar. Ali se mi bolj splača, da vzamem z dvojno baterijo itd.? Ker glede na to da nisem veliko pokadil, bi imel baterijo dovolj za en dan in bi potem čez noč napolnil.
Za vaše nasvete se Vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav, Simon