Sibuns napisal/-a:Gledam, da bi si nabavil ta elektronski cigaret in me zanima vase mnenje.
Vzel bi 2200mah baterijo ter 2,5 mg atomizer.
Dodatno se me zanima:
-Ali je treba te atomizere menjavat ?
-Ali je treba menjavat grelne glave ?
-Pri nekaterih vaporizerih sem zasledil da imajo neko stvar z nekimi vrvicami iz vate(ne vem kako se rece), pri tej napravi pa nisem zasledil tega
-Katere tekočine priporočate?
Hvala za odgovore in pomoč!
Pozdravljen,
- če ga ne razbiješ ali kako drugače poškoduješ ti lahko traja zelo dolgo - lahko pa na baterijo priviješ tudi kak drug atomizer
- grelne glave je treba menjavat.
5 kom 0,5 Ohmskih je cca 10$,Te so za bolj odprto vejpanje z več pare in potegom v pljuča.
5 kom 1 Ohmskih ista cena - te so za M2L - oz. usta-pljuča
Imaš pa tudi nove CLR glave - ravnotako 5 kom za 10$ katerim pa sam navijaš tuljavco oz. lahko samo čistiš/dry-burnaš in menjaš bombaž
V začetnem setu dobiš 1 kom 0,5 in 1 kom 1 Ohm glave kot tudi 2 različna ustnika/drip tipa za različen slog vejpanja....
- tudi eGo One ima to "stvar iz vrvice" - to je vata v glavah - pod vrvica verjetno misliš silika vrvico ki je v bolj "osnovnih" atomizerjih.
- kar se tekočin tiče - tu je vesolje okusov.
Priporočam da poskusiš npr. kaj z večinskim VG-jem (70/30 VG/PG ali 100 VG) ter 50/50 VG/PG - in predvsem NE VEČ kot 6 mg/ml nikotina za eGo One napravo - če se boš odpravil v fizično e-cig trgovino probaj preizkusit čimveč okusov - in POMEMBNO -> marsikateri okus ki ti bo v trgovini 2 potega mogoče oh in sploh -> ti bo potem kasneje lahko bljak - zato priporočam za začetek čimbolj enostavne in nevsiljive okuse.
Sicer pa - eGo One je sijajna naprava - baterija je z zaščito in v XXL verziji 2200 mAh ima veliko avtonomijo - lahko na njo kasneje kombiniraš tudi kak drug atomizer in je kot tak po mojem mnenju ZELO primeren nakup za začetnika.
Vape On!
k2b