EGO one imam že mogoče kakšna dva meseca kot rezervo.
Lahko samo pohvalim Joyetech, da je naredil odličen e cigaret. Glede na to da je mali, spravi iz sebe kar dosti dima.
Glave meni držijo kakšne 3 tedne (Enako kot pri Kanger Subtank serijah). Baterija mi pa zdrži pol dneva (1100mah), istick 30w pa dan pa pol na 20w (za primerjavo kako vejpam).
Če uprabljaš 0.5ohm grelne glave si moreš nabavit stekleni ustnik, ker ima večji pretok zraka.
Imam oba rezervoarja (1.8 in 2,5ml). Bedarija si je nabavit 1.8ml, ker ga izpražniš res hitro, 2.5ml pa je ok, razlika v velikosti je res minimalna, cena pa enaka.
Imam tudi 0,5Ohm CLR glavo in lahko rečem da se jo splačat kupiti.
Baterijo polnim preko 1A in 2A polnilcev (napolni se v manj kot uri).
Jaz sem si cigaret nabavil po delih posebej, ker te pride ceneje.
Če si boš nabavil istick 30w, si nabavi Subtank minija, ker pride kot originalni gor. Nano je manjši, ne moreš uprabljati RBA glave ker ne gre noter (ga ima kolega).
Jaz imam minija in plusa. Subtank plus pa gleda malo preko baterije.
Za primerjavo kako zgledata mini in plus na iStick 30w:
Subtank mini
Subtank plus
Razlika med rezervoari:
Subtank plus, Subtank mini, EGO One 2,5ml, Ego One 1,8ml:
Razlika med istick 30w + Subtank plus in Ego One 1100mah + 2,5ml:
P.S. ne se čudit kakšna sta istick 30w in Subtank mini, ker jih imam 4 mesece in sta dala že vse skozi
Jaz s Subohm-om kadim 6mg tekočine, večina samo VG bazo.
V Mariboru in okolici pa res ni trgovin (Sem iz Radizela).
Jaz kupujem od
Pyresmoke v Sloveniji
Fasttech Kitajska
Yourcigarette.eu Češka
Dumpfplanet Nemčija
In pa tekočine večinoma od ELDA Hrvaška (Te imaš v Eleclercu v Mariboru, ki jih prodaja Smouchi za seveda dražjo ceno, kot direkt iz Hrvaške).
Kaj sem opazil pri dveh slovenskih trgovinah:
Smouchi prodaja kopije izdelkov Eleaf in Kanger za enako ceno kot original, Pyresmoke pa ima samo originalne zadeve.
S Pyresmoke-om sem bil zmeraj zadovoljen, jih res lahko samo pohvalim, tudi osebno sem bil pred kakima dvema mesecoma tam in so res 1A, pa še rastavljene imajo zadeve, tak da jih lahko v živo vidiš