Ker nimam časa zaradi težkega študija bi vas prosil za kar se da veliko pomoči res bom hvaležen, nekaj sem že sam pobrskal a enostavno si nemorem privoščiti seminarja iz tega.
Sem 21 let star študent in tastari že od mojga 16 leta končujejo s kajenjem pač vsakič je isto.Zdaj zmanjšava na 1 škatlo pol pa prekineva.
Pač vem da tako negre, nemoreš se kar odločit in nehat, zato jima nameravam nabavit e-cigarete in sem karseda optimističen vem, da če jima bi svetoval, da to kupita sama nebi, ker bi rekla nene saj lahko nehava in bi vse se bi spet ponovilo. Za začetek se mislim sam ukvarjat z nabavo ker vrjamem, da je tečno ker ni ista rutina, nameravam jima svetovat da zjutraj ko že nima okusa po čiku začneta z e-cigom pol čez dan kašno navadno ampak vedno bolj e-cig.
Gre se za to, da vsakič ko pridem po učenju ven na svež zrak tam zaudarja po dimu oz se kadi, pa živimo v naravi.
Kadita 57 mild in tam 2 škatli(+ kdaj kj več fix) na dan.
kadita od svojih mladih let torej bo tam 30-40 let.
Nebi rad kupu neke začeniške fore k jih bi sam odvrnila od tega rad bi real deal, za mamo kj manjšega morbit da zgleda k taprav čik, če pa te scene niso kvalitetne nedajo tapravega hita al karkoli, se ne spoznam na to sem šel čez dobo pol letnega eksperimentnega kajenja samo da bi našu pot oz. nasvet ampak sem nehal takoj braz problema in z veslejem brez občutka odvisnosti, tako da rabim res nasvete tistih, ki so bili odvisni.
Lp in hvala vsem ki si bodo vzeli čas