andrazh napisal/-a:Ok sem premislil. ...sem se odlocil, da kupim Smouchi TOP 4X e-cig za 12€. Vzel sem light. To je za zacetek samo, da dobim malo obcutka.
V glavnem. Nobene pare:\
Glej, to kar si nabavil NI to, zato tudi ni nobene pare. Če si kupil Fičota in bi zdaj rad po avtocesti letel kot kolega z Audijem, si se pač uštel, kajne? Če boš trmasto vztrajal na Smouchi in podobnih napravah, ti zagotavljam, da se ti bo vse skupaj zagabilo, te razočralo in boš ostal na čikih, potem pa boš okoli govoril, kako je vejpanje "kar nekaj".
Kot sem ti napisal, boš moral narediti preklop v glavi: če želiš substitut cigaretam, ga pri vejpanju tako rekoč ne boš našel, ker vejpanje NI kajenje, in tudi naprave niso in ne težijo k temu, da bi bile podobne analognim cigaretom. Če nikakor ne moreš dol s cigaret, hebat ga, pa pač ostati kadilec, če pa bi rad vejpal, si nabavi nekaj bolj konkretnega in pozabi na videz cigaret. Saj se boš hitro navadil. Na začetku ti bo malo čudno, ampak potem bodo cigareti preteklost.
Mimogrede, koliko "pare" oz. bolje rečeno dima pa imaš pri cigaretah? Smouchi poskuša pač posnemati cigarete, kolikor se da, in temu primerna je tudi količina pare, ki jo daje od sebe - verjetno še vedno ne manj kot je dima pri cigareti, zagotovo pa pare ni in niti ne more biti toliko, kot jo proizvajajo zmogljive mod naprave s samostojnimi tank sistemi. Odlična kombinacija bi bila recimo en mod ala Joytech VTC mini 75W in gor Joytech Cubis tank, ki se ponaša s tem, da ne pušča, kar je velik plus za nošenje naokoli po terenu, pare dovolj, okus soliden, poceni uparjalne glave itd.