Pozdravljeni, si bom sposodu temo...
Najprej o sebi nekaj... sem razmeroma nov glede kajenja ecigaret, kupil sem Ovale eComa ze 2 leti nazaj pa mi ni bil nekako vsec, 2x sem ga kadil po en teden v dveh letih in to je to... zdaj po 2 letih sem ga pa spet vzel s police in z nekoliko vec volje in njegovo pomocjo prenehal z navadnimi cigaretami, zadnja je bila pred 2 tedna... da je malo bolj vse bilo vzpodbudno in zanimivo sem nabavu pa se upgrade oSteel uparjalnik, podoben kot protank3mini. In bom reku da je bolje kot z original uparilnikom, pozgem pa priblizno 1 tank na dan 16mg/ml tekocine (prej skatlica marlboro light).
Torej po priporocilu iz sosednjega foruma bom vzel Joyetech AIO cigareto, kot en uvod in probo v SubOhm razred, je pa dejstvo da mi direktno v pljuca verjetno ne bo sedlo za vsakodnevno uporabo zato bo bolj tako kot za zraven. Kupujem pa se en podoben set kot ga imam, seveda malo bolj zmogljiv sploh kar se baterije tice (eCom baterija je zanimiva, zdrzi ravno 1 siht pa ce sem 2 uri prej konec ali pa 2 vec naredim
) Bom kar prilimal en svoj post iz sosednjega foruma, vec mnenj/odgovorov ne skodi:
''Tale AIO je zanimiv ja, vendar ne vem tocno kaj pomeni SubOhm Vaping, je to namenjeno za direktno v pljuca ali se da tudi v usta in naprej v pljuca s temi SubOhm? Zaradi tega sem skepticen ali bi mi bil vsec SubtankMini, Vaporesso Target 75W set ali kaj podobnega, ki bi bil mogoce naslednji korak. Ta Vaporesso ima keramicne glave, nekaj novega predpostavljam, a to nima vec zice, se ne menja glave, oziroma v cem je prednost? Vcasih zapase poln oblak dima kot iz vlaka, nebi mi pa pasalo da bi bil tak mod kot default naprava tako zarad visoke porabe tekocine in verjetno malo prehude doze nikotina ceprav z najnizjo stopnjo nikotina. Tako da AIO-ta bom vzel ker je res dober predlog pa se izjemno poceni za sprobo, hvala.
Druga stvar, bolj pogosto uporabljena bi bila pa za v usta-->pljuca, recimo z VisionSpinner 1600mAh baterijo, ki vidim da je priljubljena, za tank pa bi rabil se kak predlog. Gledam med Protank3, Aerotank v2 in pa Nautilus Mini, k kateremu se najbolj nekako nagibam. Ce bi bil slednji dobra izbira me zanima razlika med BDC in BVC glavami (v izdelavi vem, zanima me v praksi, okus itd), da se odlocim katere dokupit. Ni pa nic navedeno da bi imele organski japonski bombaz, je bolje za kaksne podobne tanke s tem bombazom v grelcih pogledat? Ali je to bolj SubOhm napravam namenjeno da tekocina hitreje tece v spirale?
Kar je bilo 2 let nazaj na voljo, morem rect da se je tole nenormalno razvilo. Upajmo da ne zabremzajo vsega s temi zakoni
''
Na tem forumu sem videl da so bile neke tezave z Aspire tankom, vendar so posti stari, pa se za klone mislim da je slo. Torej kaksno sveze mnenje?
Torej VS II baterija in mini Nautilus, bo OK kombinacija ali bo premalo moci? Ce zracunas 4,8V (max)/1,8Ohm = 2,66A*4,8V=12,8W
Hvala za odgovor, LP