Pozdravljeni,
po več kot 10 letih kajenja sem se tudi jaz odločil za varnejšo alternativo. Po več urah (beri mesecih) brskanja po internetu, branja na forumih, gledanje posnetkov in predvsem ločiti resnico od laži sem prišel do zaključka da si bom kupil vape...
Seveda kakršno imam jaz ponavadi srečo, sem se odločil za nakup pred par dnevi ter tako "padel" ravno v najslabši čas za vejpersko skupnost (ZOUTPI). Najbližja trgovina ki prodaja tovrstne stvari je bila več dni nedosegljiva, po dolgem času pa končno dobil gospodično na telefon kjer mi je lepo razložila da je morala zaradi novega zakona vrniti vse produkte in kaj jaz vam kaj še vse, blablabla... 10ml flaške, opozorila... itd. v glavnem zmeda! Morda bo dobila "ćez kakšen teden".... še danes nič
Šel sem korak dlje ter se odpeljal v našo sosednjo Italijo in sicer Puff Store.
Ker sem že vedel približno kaj želim in kaj katera stvar počne sem že od začetka bil navdušen nad Joyetech-ovim eGo AIO.
Moram priznat da sem nad zadevo zelo navdušen in mislim da se bom vejpanja tudi vnaprej držal (danes sicer šele tretji dan uporabe)
Kupil dve tekočine ki naj bi bile podobne tobaku. Ena 8mg/ml ter druga 4mg/ml.
Natočil sem si prvo 4mg/ml in moram priznat da sem bil kar malce "light-headed" že po par dimih.... kar me je presenetilo in mislim da nebom niti probal z 8mg/ml
Opažam da me mogoče preveč "žgečka" po grlu torej nevem kaj falim... slab vape? Ali tekočina ni taprava zame? Preveč nikotina? Kolikor razumem bi morda večje razmerje VG-ja pomagalo? Tudi z okusom nisem preveč navdušen. Nekih arom in močnih okusov nisem hotel kupovati saj se šele spuščam v te vode zato... Slow and steady... Nočem po nepotrebnem zapravljat denarja.
Rad bi tudi stvari kupoval v večjih količinah (posebej PG in VG) da bi prišparal na dolgi rok. Sam sedaj nevem če mora vse biti 10ml pakiranje (WTF!?)... kolikor so meni stvari jasne bi moral 100% PG in VG kupiti v večjih količinah brez problema saj imajo aplikacije tudi na drugih področjih in ne samo za ustvarjanje tekočin.
Razmišljal sem tudi da bi si svoje "coile" sam rihtal, namesto da bi kupoval vsakič novega za 3,90 €... stvar mi ne predstavlja problem in znam z dotičnimi stvarmi saj sem elektrotehnik, tako da ohmov zakon ni tujka.
Kakorkoli, opravičujem se za preveč vprašanj, ampak imam glavo preveč polno informacij in jih je treba dati ven
Za kakršenkoli nasvet kako naj se stvari lotim dalje in kakršnekoli ideje so več kot dobrodošle.
Lep pozdrav vsej skupnosti