Lp!
Pred 1 mesecem sem začel vejpat in kupil V2 Pro Series 3. Na splošno sem zadovoljen, ampak imam občutek, da rabim nekaj več. Throat hit je zadovoljiv prvih par dimov, potem pa čezdalje manj, ampak znam potrpet. Zadnjih 15 let sem skadil 1+ škatlo cigaret dnevno, ampak ob vejpanju mi je to nekako uspelo zmanjšat na 1 škatlo tedensko (ko me zagrabi panika), kar je zadovoljivo, ampak še vedno preveč.
Imam 2 vprašanja, odgovori dobrodošli.
1. Zanima me nekaj podobnega kot je JOYETECH EGRIP II. V bistvu zato ker je sub-ohmski in ker je dokaj "civilen" in kompakten. Kot mi je jasno sub-ohm naprave dajo boljši okus, boljši throat hit, več reguliranja in nastavitev, kot je temperatura pare, itd. Nočem po žepih nosit kakšne petarde v velikosti Mobi Reglje iz leta 99. Je Egrip 2 dobra izbira?
2. Uporabljam e-juice z okusom tobaka (pravijo, da takšni dajejo boljši throat hit), z 1.8% nikotina. Kakor sem bral po tujih forumih, je za sub-ohmske naprave nivo nikotina v e-tekočini treba zmanjšat, ker drugače ga bo preveč. Je to res? Kako naj vem kakšen nivo nikotina bo delal name približno isto, kot 1.8% z V2 PRO 3?
Odprt sem na predloge o tem kje naj naročim, kaj naj naročim, in kakšen e-juice naj izberem. Po možnosti v Sloveniji v fizični trgovini, ker me je prijela nakupovalna mrzlica in bi to rad čim prej.