Napisal/-a plamen » 27 Maj 2017, 10:34
Matjaž, Hattrick11 ti je dal zelo dobre nasvete!! Sam sem kadil po 2 škatli rdečih Marllboro na dan in od 3.1.2016 torej prvi dan ko sem dobil Ego One "Ecigareto" pa vse do danes, nisem prižgal kljub milijonu priložnosti nobenega cigareta. No začel pa sem kar z bazo z 18mg nikotina, ki pa sem jo kmalu zamenjal za 12mg nikotina in danes sem na 0.5 mg. katera količina nikotina je zate prava je teško reči saj je to najbolj odvisno od vsakega posameznika. Je pa splošno znano, da če boš neprestano imel v ustih vejp in puhal potem imaš premalo nikotina in te lahko doletijo še kakšne nevšečnosti. Tako so se mojemu prijatelju za en mesec, zaradi neprestanega vejpanja, vnele dlesni oz je dobil okrog zob nekakšne razjede (imajo v lekarni neko mazilo za to). No neprestano pa vejpal za to, ker je uporabljal Etekočino z 0.5 mg nikotina, kar pa je bilo za telo, glede na to da je prej pokadil po dve škatkli cig., očigledno premalo. Ti si sicer na light varianti cigaret zato je po moje zate dovolj od 10 mg nikotina pa navzgor, koliko točno pa ti bo telo povedalo. Ko začutiš v trebuhu tisto "slabost" potem veš, da je nikotina preveč. Okoli cigaret pa ne kompliciraj ampak naredi tako kot si, modem, tank in rezervne glave in to je to. Enako sem jaz, Ego One, tri rezervne glave, baza 18mg in pet okusov katere sem potem dajal v bazo, to še danes prakticiram saj so mi sami okusi oz že narejeni po 10ml, ful premočni in tako v bistvu uživam zgolj v "začinjeni" bazi z različnimi (20) okusi, ba še manj škodljivo in najceneje je. No iz preprostosti pred letom in pol sem danes prispel na 15 modov in različnih baterij, 50 različnih tankov, en kup vate in bombaža, 20 kolurtov različne žice...da ne naštevam, ker ti normalno raziskovalna žilica ne da mira in te neprestano zanima, kako pa deluje ta tank, oni modem.... Skratka če v grobem izračunam v letu in pol sem nekje ušparal 2600 eur od tega pa sem dal enih 1000 eur, sedaj že lahko rečem, za ta hoby. Ampak še enkrat, štart je bil z Ego One in eno bazo, vse ostalo pride po tem. Seveda pa je prav da sprašuješ čisto vse kar te zanima, saj jaz sem tudi oz še vedno kaj vprašam, ker preprosto več glav več ve in nikoli ne boš vedel vsega.