ales100i in Aleks, hvala vama za pomoč, ko si nov v teh zadevah se res poraja na desetine vprašanj in ko na te dobiš odgovore se pojavi zopet nekaj novega. ales100i sprašuješ se če ima to meni smisel, kar si mi napisal. Seveda tvoji zapisi so prava zakladnica nasvetov, idej in smeri za razmišljanja. Res z veseljem preberm kar si zapisal in kakšne so tvoje izkušnje in to večkrat! Ravno danes sem preje prej omenjeno pg/vg tekočino nabavil nekaj arom, sedaj pa potrebujem, kot opažam še stekleničke s kapalko (0,5 dcl) pa malo brskam pa jih kar nekako ne najdem. V njih bi si namešal različne okuse in malo testiral. Sem pa "tankal" samo pej omenjeno osnovo vg/pg 70/30 3%nikotina, brez vseh arom in dodatkov, pa zadeva sploh ni slaba, me nekako še najbolj spominja na klasične čike. Ma kaj vem toliko je vsega, je pač potrebno počasi in strpno, pa bom nekaj že pogruntal. Ali je res nevarno, če pride (vg/pg 70/30 3%nikotina) v stik s kožo, kot berem na nekaterih forumih? Kaj npr. če tank malo pušča (solzi) in se tega dotikaš s prsti?
Nič fantje dovolj za danes gremo "puhat"...res ste carji
lp Matjaž