Verjamem da že 100ič vprašana in izprašana tema vsakega ko pomisli da bi preklopil na e-cigarete,...Sem skušal uporabiti čudežno˝ISKANJE˝, ampak je govora o toliko modelih in toliko funkcjah, da ne vem več nič o ničem,...
V glavnem pri znancu sem videl, da uporablja Vaporesso Revenger, sedaj pa me zanima, če je to prava izbira ali ni,..dosedaj, sem probal e-cigareto samo tiste poceni tanke zadevice in nisem bil navdušen,...(tega njegovega nisem poizusil-ker sem predvideval da če je njegov nebom niti vprašal, če lahko poizkusim:):_) Rad pa bi preklopil in to čim hitreje in me zanima, če mi je kdo pripravljen obrazložit zadevo do te mere, da bom vedel tudi koliko je dejansko življenska doba glav oz. grelcev in kaj vse je potrebno menjavati in na koliko časa,... Razumem vse o tem, kar se tiče okusa in da je pač treba kupit in preizkusiti različne kombinacije,...ampak bolj življenske stvari,..tudi recimo če je pomemembno da ima vaporizer 225W in kaj ima od tega povprečen uporabnik, glede na to, da je po forumu govora predvsem od 30-80W,...Ta Vaporesso Revenger mi je stilsko zelo eleganten in lep,...nevem pa če opraviči ceno in če je potem uporaba (glave,..) draga v primerjavi z drugimi ali je cenovno sprejemljiva,... hvala za mnenje!