Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro !!!

Kako pričeti, kje in kaj kupiti.
Vse, kar bi želeli vedeti, preden se odločite za elektronsko cigareto. Vse, kar vas zanima potem, ko ste se že odločili za elektronsko cigareto.

Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro !!!

OdgovorNapisal/-a k2b » 01 Dec 2017, 16:36

Slika

UVOD
Po 7 letih vejpanja me je doletela nehvaležna naloga testirati in ugotoviti kateri začetniški set tank/mod, vape pen ali all-in-one naprava je za začetnika najbolj primerna za prehod s tobačnih izdelkov na dosti manj škodljivo vejpanje.Na tržišču je ogromno začetniških kompletov, nekater i so dobavljivi v SLO vape shopih, drugi samo v tujih - ponudba konec leta 2017 je res enormna in Youtube rivjuji so mnogokrat malo zavajajoči ker je pač vse najboljše...do naslednjega rivjuja :D

Glede na to da sem že malo pozabil kako kadilec dojema vejpanje na začetku - sem se za to obrnil na nekaj "dual userjev" - kadilcev ki občasno tudi vejpajo . Tako smo skupaj preizkušali ene 2 meseca (ja vem, vem - zavleklo se je... :shock: ) in prišli do nekih okvirnih rezultatov.

Kadilce ki imajo neko osnovno motivacijo prenehati kaditi s pomočjo vape naprav bi na grobo razdelil v 2 skupini:

1.skupina mlajših kadilcev ki imajo za sabo 5-7let kadilskega staža, bolj vikend kadilci, tisti ki pokadijo dnevno od 0-5 cigaret in se v glavnem bolj prekadijo ob družabnih dogodkih, žurkah, vikendih...
JUNIOR KADILCI :D

2.skupina kadilcev ki kadijo že 15,20 ali več let. Ponavadi pokadijo 15-20 cigaret ali več dnevno, ob družabnih dogodkih pa še kaj več :shock: :| .
SENIOR KADILCI 8)


Z JUNIORJI bo sorazmerno lahko opraviti - lahko si izberejo praktično katerikoli set novejšega datuma proizvodnje - če radi spuščajo oblake in navijajo tuljave je na tržišču mnooooggooo opreme namenjene prav njim.Začetno nervozo in spremembo nezdrave razvade lahko kompenzirajo z mnogimi možnostmi ki jih nudi tržišče, različnimi tipi žic in pripravo svojih e-tekočin ter navdušenjem ob preizkušanju novih okusov.
Tovrstno evforijo lahko končno zaznamo tudi na SLO vejpeski sceni v zadnjem letu, predvsem na družabnih omrežjih. In prav je tako - kljub TPD-ju je SLO vejperska scena živa kot že dolgo ni bila. Očitno v Sloveniji rabimo malo oblastne gorjače da postanemo bolj aktivni :lol: 8)


SENIORJI - hmja - ti naj bi bili tokrat naša ciljna skupina. Dolgoletni kadilci, ne mislijo se ukvarjati z ljudsko tehniko navijanja žic in imajo odpor do hišnih laboratorijev. Hočejo nekaj preprostega in učinkovitega, kapljica e-tekočine ki spušča jih vrže v depresijo da zadeva ni varna in takoj prižgejo cigaret. Ta skupina bi res morala prenehati kaditi če želijo ohraniti svoje zdravje in izboljšati kvaliteto življenja. Kaj njim ponuditi je res pravi izziv....


Preizkušali smo kar nekaj začetniških setov - nekaj mojih in nekaj ki nam jih je podaril

Slika

in

TADEJ EMERŠIČ

Najlepša hvala obema !!!


Rezultati testov bojo čez vikend 2-3.dec... :D :) :D


In sedaj še češnja na torti za vas dragi forumaši!

Razdelili bomo 4 začetniške sete med vse ki bi radi z prehodom na vejpanje prenehali kaditi. Pogoj je polnoletnost 18+ in - da napišete VEJPERSKO ZGODBO oz. svojo zgodbo o tem zakaj bi radi prenehali kaditi oz. kako se trudite v tej smeri.Cca 1000 znakov dolgo.... Razpišite se malo in bodite iskreni :D . Velja tudi za družinske člane, prijatelje ...kogarkoli poznate da bi rad prenehal kaditi in koleba ter okleva.
Mogoče bo ta začetniški set kaj pripomogel k odločitvi...

Rok za prispevke je 20.december, najboljši 4 dobijo vsak po 1 set. Nabrusite tipkovnice in napišite :D

EDIT - zaradi "subjektivnih" težav pri samem testu - objava rezultatov "malo" :cry: zamuja ...

...podaljšujemo rok za prispevke do 3.januarja 2018 - da se malo razpišete čez praznike ...


1.NAGRADA - ASPIRE ZELOS kit
v bordo rdeči barvi
Slika


2.NAGRADA - TESLACIGS SPARROW Starter Kit
v črni barvi
Slika


3.NAGRADA - ASPIRE K3 Quick Start Kit
v črni barvi
Slika


4.NAGRADA - ASPIRE K2 Quick Start Kit v črni barvi
Slika
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1826
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 292 times
Prejete zahvale: 390 times

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a StiVi » 16 Dec 2017, 21:32

Moja zgodba

Vaporiziranje, vejpanje, vapanje, uparjevanje... velikokrat sem slišal za njega vendar nikoli dal posebne pozornosti na to temo. Rajši sem veselo zvijal svoj tobakec in pipal veselo dalje. Moja dejansko prva izkušnja z vejpanjem je bil uparjevalnik zelišč katerega si je par prijateljev kupilo, eni iz zanimanja, drugi iz zajebancije spet tretji za resno uporabo ter z namenom prenehanja kajenja z izgorevanjem, vendar me tisti čas še vedno ni pretirano zanimalo pa tudi nisem bil preveč navdušen tako da me takrat še ni "povleklo not". Dokler niso prišli dnevi ko sem začenjal opažat negativne posledice kajenja in se preprosto odločil da bom poskusil zadevi narediti konec. Kupil sem si prvi vape in seveda je bil uparjevalnik za zelišča FocusVape Slika
Zadeva odlična za kar je namenjena vendar ni bilo to, to.... nekaj mi je manjkalo... predvsem dim oz. pomanjkanje le-tega. Tako da sem stvar prodal in se vrnil nazaj na internet in forume ter k neskončnem iskanju moje rešitve. Podučil sem se o različnih vejpih predvsem pa o e-tekočinah saj nisem imel predstave kaj točno je vse to in želel sem biti kar se da podučen, a vendar internet je velika stvar in informacij na temo vejpanja je malo morje ter človek lahko naenkrat požre le določeno količino novih informacij dokler ne začne pečt glava. Ko bi takrat le vedel kašen obširen nov svet me je čakal da ga spoznam.
In se je začelo. Prvi vape Joytech eGo AIO Slika
Da sploh ne omenjam kakšne probleme sem imel takoj na začetku saj za nakup sem se odločil nekje okrog Marca 2017, ravnokar ko je prihajal v veljavo "neki novi zakon", tako da me je vse skupaj še bolj zmedlo. Edina trgovina v moji bližini kjer bi lahko zadevo sploh poizkusil ter kupil je bila na "inventuri". Po dolgem povpraševanju sem od neke gospodične dobil odgovor da sploh ne ve če bo trgovina odprta ker je prišel "neki novi zakon" ter je morala vse produkte vrniti nazaj in kaj jaz vem kaj še vse. Kaj čmo, spet me ta sistem in država j**e, sem si mislil ter le še okrepil svojo voljo da bom prišel zadevi do dna.
In tako sem šel v našo sosednjo Italijo, v Trst (meni takrat najbližja trgovina) kjer sem si kupil svojega prvega eGo AIO. Stvar me je impresionirala in bil končno vesel, navdušen začel spoznat novi svet vejpanja. Cartomizer, Clearomizer, Atomizer, Watts, PG/VG, Coili, MTL, DTL, RDA, RTA, RDTA.... ja velika zmeda na začetku vse "poštekat" ampak z trmo in voljo se vse da, sploh pa danes z internetom. Seveda se mi je moj prvi eGo AIO zmočil ko sem bil na barki in seveda morska voda in elektrika niso najboljši prijatelji ter je šel v maloro. Kaj zdaj? Bom začel spet kadit tobak? Do tistega dne namreč nisem taknil cigaret in ko sem prižgal prvih par čikov sem hitro uvidel da to mi ne paše, NOČEM it več nazaj na cigarete in MORAM to zadevo rešit ter takoj naslednji dan zopet šibal v Italijo, ter kupil istega.
Kot vsako človeško bitje sem se po par mesecih naveličal ter želel nekaj več, boljše, večje, močnejše, napredek, razvoj, "something more"... in po neskončnih urah ki sem jih prebil na forumih in youtube kanalih (posebna zahvala slo-vaper forumu ter jero za nasvete) se dokaj hitro odločil za naslednji nakup: Slika
Innokin Kroma. To je to! Zdelo se mi je kot da sem šel stopničko višje. Boljši okus, več dima, več opcij in še tisti skriti tank mi je bil zelo všeč saj sam spadam med ljudi ki hitro uničijo oz. znucajo stvari v svojih rokah in moja nerodnost nič kaj dosti ne pomaga :oops:
Med tem časom sem tudi nehal kupovat juice v trgovini (ja... še vedno sem se vozil v nori Trst po par flašk), ugotovil da mi 50/50 PG/VG ne paše in kot sam, sedaj "veliki poznavalec" sem vedel da zaradi PG-ja me preveč praska po grlu, čeprav me je tip v trgovini v Trstu prepričeval da to ni zaradi PG-ja ampak ker je moje grlo še vedno "vneto" od kajenja cigaretov in PG deluje kot antiseptik in zato mi draži grlo ter da bo čez čas minilo .... or something like that bullshit! .... odločil sem se da grem svojo pot ter si zamešal prvi juice 30/70 in razlika je bila očitna, to je to, sam na pravi poti. Nič ne praska ter lep gost, debel dim... noro! Seveda so to bili koncentrati (Twisted flavours, BigMouth, K-Boom ipd.) kjer si pač zamešal določen % v bazo, pretresel, počakal dan ali dva ter to je bilo to in za takrat zame popolnoma zadovoljivo. Več kot zadovoljivo. Ceneje ter prišparam tako na času kot na stroških z vožnjo v tujino. Da ne omenjam cele palete okusov in barv ki so me čakale da jih uparim.
Seveda kot tehnologija in človeški razvoj sem se tudi sam razvijal, učil in rastel ter spet se "evolviral" Slika
SmokTech Alien Kit TFV8 Baby Beast. Waw... preprosto waw, glede okusa in dima (katerega je včasih skoraj preveč ter me je včasih kar malce sram v publiki). Zadeva je preprosto stroj in kot v imenu že pove je beast... cloud beast baby!
Sedaj ko sem imel vse tri vejpe je dejansko moj prvi eGo bil neuporaben več zame. Joytecha sem podaril svojemu prijatelju, ga malce podučil, mu dal coile, par sokov ter ga poskušal "spreobrnit". Čeprav zadnje čase sumim da so mu cigareti bolj primarni ter vape bolj ali ne sameva na polički v sobi in se najbrž uporabi samo takrat ko pridem jaz na obisk... najbrž da me nebi užalil :mrgreen: a kaj čmo. Ljudje smo različni in nobenega se ne sme silit, poskušal pa bom še naprej ga prepričevat ampak na koncu koncev bo odločitev samo njegova lastna.
Začenjal sem razmišljati tudi da bi svojega očeta poskusil prepričat v vejpanje, glede na to s kakšnim zanimanjem me gleda ko sestavljam mod, polnim tekočine in veselo uparjam. Dvomim da bo imel dovolj volje buildat svoje coile in mešat juice, čeprav bi z lahkoto saj je v penziji in bi mu lepo popestrilo njegov vsakdanjik, a saj veste sami. Ko si v penziji nimaš dosti časa zase :D Ampak vseeno bi ga rad "izvval" ter mu predstavil svet vejpanja, zrihtal mod in tank (nekaj za MTL) in bi mu že jaz rihtal coile, mešal juice ter mu pomagal, sam da bi nehal kaditi cigarete. Čeprav se mi kdaj zazdi kot da je "prepozno" saj človek z 60+ leti in 40+ let kajenja se težko odvadi starih navad ampak nikoli ne sme bit prepozno... nikoli ni prepozno!
Od mojih prijateljev nimam nobenega ki bi vejpal in nobenega ki resno vejpa ne poznam osebno, tako da sem v celotni svoji štoriji sam. Sam bijem bitko in všeč mi je kam me je pripeljalo. Nič več smrada, nič več pepela, nič več pluvanja katarja, še žena se rada več stiska k meni ker ne smrdim, kvečjemu dišim po kaki jagodi ali vaniliji :D ... klinc še moji zobje so bolj čisti in tisti črni madeži na spodnjih zobeh z notranje strani kar izginjajo. Lažje diham, bolj okušam hrano, okuse na sploh bolj definiram, več energije imam in najraje bi na neki točki stal na nebotičniku ter se drl na ves glas ljudem da naj prešaltajo na nekaj boljšega, čistejšega in jaz sem jim živi dokaz za to....

No in tukaj sem danes. Poleg mojega zadnjega nakupa čakam še RBA in tako bom začel še svoje coile in build-e delat. Naročit si moram RDA pa še kakšen sub-ohm RTA bi prišel prav. Pred par dnevi sem dobil dovolj "sestavin" in se lotil svojih prvih pravih DIY juiceov, nekaj po receptih na ELR, nekaj sam. Steepanje, mešanje, čakanje, preizkušanje, single coil, dual coil, clapton coil... spet imam cel nov svet za odkrivat ter se počutim kot otrok za rojstni dan vsakič ko poštar prinese kej finega iz Fasttecha.
Uporabniški avatar
StiVi
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 30 Maj 2017, 14:39
Dane zahvale: 13 times
Prejete zahvale: 4 times

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a PeternelG » 27 Dec 2017, 12:18

Pozdravljeni!

Sam sem se z vejpom prvič spoznal letošnjega leta poleti, ko je kolega prišel z vejpom h meni na obisk. Smejal sem se mu, saj mi je bilo smešno, ker je iz elektronske naprave puhtel dim :) Mislil sem si, da je to ena navadna "afnarija" :) Naj povem, da kadim že 15 let. A kolega me je počasi in vztrajno prepričeval, da sem tudi sam prvič poskusil par dimov. Zelo zelo sem kašljal, a okus mi je bil vseeno boljši kot pri cigaretu. Prišlo je do tega, da sem vsakič, ko sva se s kolegom dobila, pri njemu kadil vejp. Vejpanje mi je postalo zelo všeč, čeprav sem navdušenje hotel skriti. Prišel je moj rojstni dan in za darilo od kolega sem dobil svoj čisto prvi vejp. Skupaj sva ga pripravila za prvo uporabo in razložil mi je kako deluje in na kaj moram biti pazljiv. Od tega dogodka je danes že več kot tri mesece, ko nisem prižgal cigareta. Že prej sem večkrat želel prenehati s cigareti ampak mi nikoli ni uspelo. Z vejpanjem nimam nobene potrebe po cigaretu. Zelo sem zadovoljen, ker ne smrdim več po tobaku, sploh sedaj ko zebe. Tudi ko vejpam med nekadilci, me noben ne "podi", ker jim dim ne smrdi in ni neprijetnega vonja. Vesel sem, da sem se spoznal z vejpom. Sicer se še učim, ker je ogromno tujih izrazov in oblik kajenja, ampak počasi in vztrajno napredujem. Ker sam še nisem vešč mi kolega builda tanke ( menja vato in izdeluje žice), sem pa vedno zraven in se učim.
Vejpanje mi je zelo všeč, vidim da se tudi bolje počutim kot sem se po kajenju cigaretov, zato poskušam prenesti navado tudi med kadilce cigaret. Moja punca, ki kadi cigarete, se je vedno smejala vejpanju a po parih mesecih popustila in si tudi sama kupila svoj prvi vejp.

VAPE ON in lepo pozdrav vsem skupaj.
RANDOM_AVATAR
PeternelG
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 16 Dec 2017, 09:16
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 4 times

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a VituGhazi » 02 Jan 2018, 23:57

Hojla!

Bom še pridodal svoj piskrček k zgodbicam. Kaditi sem začel pred nekje sedmimi leti, dokaj pozno, glede na emšo. Skoraj nikoli nisem kadil le zaradi kajenja samega, rituala, ampak mi je bil pomembna tista zadetost, ki pride od nikotina. Najprej sem se lovil z mentolovimi cigareti (0.6mg), kasneje pa presedlal na močnejši drum natural tobak. Kadil sem povečini tako ali tako malo, saj je za 'zadetost' bila potrebna relativno majhna frekvenca kajenja, en cigaret na dve uri. Prav tako mi je nikotin pomagal pri prebavi, tako da nikotina nisem bil pripravljen opustiti.

Še vedno grem zjutraj na en cigaret, pa pol na stranišče.

Sem se pa zavedal, da bo potrebno prenehati kaditi per se, zato sem si tudi že pred xy leti omislil uparjalnik, v katerega je šel prav tobak. A izkušnja ni bila sila prijetna. V vejpanje samo po sebi sem se usmeril komaj pred nekaj meseci, ko je prijatelj prenehal kaditi in se začel igračkati s tanki, modi, coili in ostalimi zadevami. Parkrat sem probal pri njemu, nakar je padla odločitev, da bo očitno to nadomestilo mojo potrebo po nikotin hitu.

Po nasvetu kolega sem se odpravil v Qja, kjer sem si omislil Aspire Pockex stick. Gospa mi je želela priporočiti 3mg, vzel sem 6mg, potem pa postopoma zviševal do 9-12mg, kar mi za mtl še zdaj odgovarja. Me je pa motilo, da je bila samo ena možnost okusa in vsebnosti nikotina - en tank ( saj načeloma potrebujem 3, enga za zjutraj na wc, enga za na dve uri pa enga ko mi je dolgčas in ne bi nikotina, bi pa kadil), zato sem kaj hitro začel iskati na netu en malo naprednejši kompletek, ki ni stick.

Našel sem najtaboljšo zadevo ki se jo da dobiti za ta denar - vsaj za moje pojme - Joyetech Cuboid Mini. Pri kitajcih borih 20 soldov, hkrati pa 80w mod, baterija z veliko kapaciteto in kar 4 grelne glave! Ena za MTL, dve za DL pa en rebuildable coil, tako da sem lahko probal vatko menjati kar hitro, brez nakupa dodatnih igračk.

Zadeva mi je služila zelo v redu, vendar je bila napram sticku malce okorna, zato sem poiskal še najmanjši mod, ki se ga je dalo dobiti, Evic Basic. Majhen, ličen, kompakten, vedno pripravljen za uporabo. Pred nekaj dnevi sem si omislil še Wasp RDTA, ki preživi večino časa na Evicu na 32W.

Izkazalo se je za pametno odločitev, saj je aspire pockex doživel bridki konec ob srečanju z betonom, Joyetechov Cuboid Mini pa sem nakoncu veselega decembra začel pogrešati (oh, ta praznovanja), tako da bo verjetno čas za kaj novega. Verjetno še en takšen kompletek, saj je okus te RBA glave res fenomenalen. Pa Evic se mi prehitro sprazni na 32W, ko kam greš je super, ampak za cel dan je pa neugodno polnit.

Tri mesece kasneje sem uspešno zmanjšal čike na enga zjutraj preden grem na wc. Počasi bo :)) Bolj kot to pa mi je všeč skupnost in ljudje v njej, saj sem zaradi vejpanja spoznal že marsikoga, s katerim sem kasneje preživel prijetne ure.

Vape for the Vape God, coils for the Coil throne!
RANDOM_AVATAR
VituGhazi
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 02 Jan 2018, 19:10
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 1 krat

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a _Lord_AS_ » 03 Jan 2018, 16:55

Pozdravljeni. Jaz sem se prvič spoznal za elektronskimi cigaretami pred leti, ko sem imel sodelavca, ki je začel z kajenjem. Seveda sem ga par mesecev opazoval kako je razlagal o svojih trenutnih izkušnjah in kako je nisem kazal nekega splošnega zanimanja tedaj sem kadil navadne cigarete pa tudi sam po sebi se nimam za velikega kadilca bolj obćasno iz skrajne navade. Po nekaj srečanjih pri njem doma sem vendarle poskusil par dimov in iskreno ni bil slab občutek. Po določenem času sva se dogovorila, da mi je preko spleta naročil prvi Vape bil po obliki podoben pisalnemu kuliju in mi je bil ful fancy seznanil me je z rokovanjem. Spovnem se, da je bila neka Slovenska firma ampak žal se ne spovnim več modela ter podrobnih informacij. Kupil sem se veliko različnih arom od češnje, do mete, vanilije ter tako dalje. Nekateri so bili močnejši nekateri blažji. Raje sem uporabljam blage. Všeč mi je bilo, ker sem lahko kadil v prostorih nasplošno povsod. Okusa sem se navadil in niti najmanj nisem pogrešal cigaret. Kadil sem občasno tudi v avtu in mi je bilo kul :) Potem sem pa nekega dne, ko sem kidal doma sneg izgubil elektrončka v snegu. Bilo mi je kar malo bed nekaj časa nisem kadil a potem sem znova začel z cigareti do sedanjega trenutka. Lažem pred nekaj meseci sem poskusil od prijatelja Vitoja in sem spet začutil nostalgijo :) Bi bil vesel, če bi še mogoče v prihodnosti poskusil kakšen dim ali dva!

Lep pozdrav Alex
RANDOM_AVATAR
_Lord_AS_
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 03 Jan 2018, 16:20
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 1 krat

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a Matjaz124 » 04 Jan 2018, 02:49

Živjo, vejperji!! :)
Jaz sem začel vejpat pred dobrimi 3 meseci, 1. oktobra, ko se je začel faks. Do tega datuma sem kadil že več kot eno leto, začel pa sem zaradi družbe, ko smo hodili na kako pivo in me je mikalo, da probam. Iz kakšnega cigareta na teden je šlo hitro na skoraj škatlo na dan (Marlboro touch 6), kar pa se je poznalo na zmanjšani kondiciji in tudi denarnica je kr dobro trpela... Vedel sem, da bo treba nehati, sam ni pomagalo nič.
Vejpanje me je doooolgo mikalo, ampak sem se težko odločil, predvsem zaradi velikega števila negativnih kritik, ker naj bi elektronske cigarete razneslo in da so zelo nevarne. Sedaj vem, da to ni res. :)
Ko sem zbral pogum in nekaj nasvetov s spleta (predvsem forumi, tistim z youtuba ne verjamem preveč, ker dobijo zastonj vejpe, da jih hvalijo, redko pa izveš tudi negativne plati napravic), sem šel po eGo AIO in tekočino Lemon Ice Cream od Egoista z 6mg nikotina.
Takrat se mi je odprl nov svet in čez nekaj dni so mi cigareti že začeli smrdeti.
Res se mi je odprl čisto nov svet, kjer nisi smrdel po nekaj "dimih", okusi so se vračali, nisem bil več tako hitro zadihan, res sami pozitivni učinki. Tudi ceneje je za denarnico, ne zelo, se pa pozna. Rad sprobavam nove okuse, a trenutno so mi sadni še vedno najboljši, všeč pa mi je tudi mentol, ker ima osvežilen učinek
Prepričal sem še brata in tudi on je z eGo AIO začel kak mesec nazaj in tudi on zna povedati veliko pohval za vejpanje.
Aio je še vedno moj eden in edini, tale post pa pišem, ker imam punco, ki tudi kadi, a se je začela navduševati nad mojim vejpom. Ker sva oba študenta sva bolj na tesnem z denarjem in bi jo rad presenetil z enim vejpom za začetnike, sploh, ker bova imela kmalu drugo obletnico. :)
Najprej je vejp ni zanimal, iz istih razlogov, kot mene, ker naj bi bil nevaren, ampak mi je uspelo, da se je navdušila nad mojim AIOtom. Večkrat je že med vrsticami rekla, da si želi imeti svoj vape, samo nisem še zbral dovolj denarja za soliden komplet, da bi lahko mojega zvestega AIOta predal njej.
Verjamem, da bi ji bilo tako darilo za obletnico res všeč, zato upam, da bom imel nekaj sreče. :D
O AIO bi lahko napisal cel roman, ampak bom malo skrajšal.
Super vejp za začetnike, če vam ne paše MTL, lahko kupite 0,5 ohmsko glavo, ki omogoča DL potege in s tem tudi kar solidne oblake in dovolj okusa.
Plusi so, da je poceni, majhen, baterija drži čez dan, barvne ledice, ki z utripanjem kažejo tudi, koliko je še baterije, predvsem pa je zelo vzdržljiv, steklo se ne razbije tako hitro, kot pri kakem navadnem tanku.
Minusi so pa predvsem pri glavah, ker prehitro grejo, včasih tudi po 3 dneh, vsaka stane pa okoli 4€.
Za začetnike vsekakor priporočljiv in preizkušen vape, ki ti omogoči, da za dokaj malo denarja preizkusiš svet vejpanja in verjemite, da te očara. :)
Upam, da bi punco spravil iz cigaret z enim od teh kompletov. Sicer še nobenega od njih nisem imel v rokah, ampak verjamem, da so odlični. :)
Lep študentski pozdrav pa vse dobro v novem letu!!!!!!
Pred vsem pa veliiiiiiiko oblakov pare. :D
RANDOM_AVATAR
Matjaz124
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 04 Jan 2018, 02:29
Dane zahvale: 2 times
Prejete zahvale: 1 krat

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a k2b » 05 Jan 2018, 23:21

Hvala za prispevke!

Modra žirija je sklenila takole :

1.mesto/nagrada uporabnik StiVi
2.mesto/nagrada uporabnik VituGhazi
3.mesto/nagrada uporabnik Matjaz124
4.mesto/nagrada uporabnik PeternelG


Čestitke nagrajencem!

Prosim če mi pošljete s svojega uporabniškega profila podatke/naslov kamor pošljemo nagrade.

Rezulati testov v finalni fazi obdelave :? :shock: - bo, bo kmalu.... :lol:
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1826
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 292 times
Prejete zahvale: 390 times

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a PeternelG » 05 Jan 2018, 23:44

Ooooo super :D najlepša vam hvala :D sem vam poslal naslov na pm.

Kar ne morem verjeti :) ponavadi nimam srece, tudi ce nas je bilo malo :)

Se enkrat najlepsa hvala :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
RANDOM_AVATAR
PeternelG
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 16 Dec 2017, 09:16
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 4 times

Re: Test začetniških kompletov Jesen 2017 - z nagradno igro

OdgovorNapisal/-a PeternelG » 09 Jan 2018, 20:07

Hvala še enkrat!Slika

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
RANDOM_AVATAR
PeternelG
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 16 Dec 2017, 09:16
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 4 times


Vrni se na Kotiček za začetnike

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron