Jaz sem tudi novopečeni lastnik eComa. Kaj naj rečem? Vsekakor vrhunski produkt in če te ne moti velikost (zadeva je precej velika), si ga kar omisli. Prednost je tudi nastavljiva voltaža, s tem si štelaš, koliko pare naredi cigareta in kaj hitro najdeš pravo nastavitev, ki ti ustreza.
Jaz se stalna stranka pri ovalianih že več kot eno leto in sem uglavnem zadovoljen. Najprej ego, ki ga ne uporabljam več, nato elips, ki ga uporabljam že skoz in zadeve ne morem prehvalit, par dni nazaj sem si nabavu še ecom. No mene moti velikost in ga bom mel bolj za rezervo, saj mi je en elips crknu (pa ravno iz garancije je šel).. Aja, pa za se frajerišit pred italjani (delam v igralništvu), ker pri njih, se ga ne da dobit.

aya0aya ima prav, veliko je odvisno kako vlečeš. 10 sekund je mal hard, pa če se ne motim, se večina baterij izklopi ravno pri 10 sekundah. Jas sem navajen vlečt s minimalmo močjo in več časa, kakih 5-6 sekund (tud jst sem se štopal

), ker pri egotu in elipsu je tako edino pravilno, saj če vlečeš preveč, radi zamakajo. Pri onem kineskem sranju od ce5, ce6 in kartom pa lahk tud kaj spiješ če vlečeš premočno.
Kaj je to MAOI?