Tako, pa sem se oglasil v Ovale. Vtisi so pozitivni, tako o prodajalcu, kot o tekočinah in opremi, ki je na voljo za test! Sprobal sem ene 10 različnih tekočin na elipsu, ecom in tudi cylo in vse so ble ok, dovolj okusne tudi za bolj razvajenega vejperja,vse brez kakega umetnega priokusa ali kaj podobnega. Cylo me glede na večje dimenzije in pričakovan večji performance ni ravno prepričal, ne poznam pa podrobnosti in specifikacij. Ecom je elegantna dolga baterija z novim uparjalnikom, ki ima nastavljiv pretok zraka, solidno delovanje in nič kaj več. Zelo pozitivno pa me je preseneto elips s svojo majhnostjo, zelo dobro izdelavo jeklenega ohišja in pa dobro delujočimi grelnimi tuljavami, ki so sicer na trgu že od 2011 , vendar dajo spodobno količino pare, skoraj kot protankglave, isto single coil. Okus pa se mi je zdel isto dober, če ne boljši. S čisto svežo tuljavo bi morda bilo še boljše... Tuljave zaradi posebnega načina dovajanja tekočine zagotovo niso primerne za čisti vg, kako redkejšo mešanico pa bi morale prebavit brez problema.
Probal sem od tobaka, konjaka, absinta pa tudi nekaj sadnih in likoriče. Marelica s kančkom tobaka je prav njami, sem jo kar kupil. Rad imam sadne okuse in to vejpam in mi je kot zajtrk, kosilo in večerja.
Dobre tobačne (tobačno sadne), za mene unikatne tekočine pa so kot sladica. Vsake tolko zelo zapaše, nebi pa mogo tega vejpat celi dan, ker bi mi blo slabo, kot po kili čokolade.
Žal mi je da nisem sprobal še breskve, ampak se mi je spet mudilo
Najboljši vejp je bil zanimivo z elipsom, ergonomična oblika in majhnost (350mah baterija) pa sta še dodatni plus. Cena je kakršna je, ni pretirana (ker maš garancijo, 2 bateriji?+2 uparjalnika, dodatne tuljave in pa takojšnjo dobavo) ni pa nizka. Tako nekak.