Kljub tejle zadnji skoraj nekoliko zastrašujoči sliki

bi dodala eno čisto sveže mnenje o malo skromnejšem uparjalniku. Včeraj sem si po naključju kupila izboljšan Kangerjev Aerotank mini (v bistvu sem hotela navadni mali Protank 3, pa sem si v momentu premislila, ko sem videla, da lahko dobim tega).
Zadeva zgleda takole:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/attachments/clearomizers/320243d1396006782-new-kanger-aerotank-mega-mini-20140328142342144214.jpgPrvi vtisi: regulacija zraka je res učinkovita zadeva, kar sem odkrila takoj ob prvem potegu - pozabila zmanjšat VV, čisto malo zraka in potem 5 minut kašljanja

No, ko sem malo umirila konje, je pa postalo prav super.
Žal ne morem napisati kake verodostojne primerjalne analize, ker nisem nikoli poskusila prvotne verzije, lahko pa vseeno rečem naslednje:
- Grelne glave so drugačne (izboljšane?). Tiste prejšnje (ki so kompatibilne še z nekaterimi Kangerji) so mi bile od začetka sumljive. Ali delajo res super ali pa sploh ne. Sicer se mi pri vseh teh serijskih zdi, da so včasih stenji preveč "natlačeni" ali kako drugače deformirani in se potem vse skupaj slabo prepoji, posledično pa (poleg arome) vlečeš še neko segreto špago ali kar koli že tisto je .Včasih sem zato kako nitko tudi spulila ven, pa je bilo potem večinoma bolje. Bom videla, kako bo pri teh glavah, jih moram še nekaj zamenjat, da bom lahko kaj definitivnega rekla.
- Ustnik je super. Tanek, na koncu pa malo zaobljen, kar je res ergonomsko.
- Okus se je mi zdel zelo, zelo izrazit (nalila sem si eno dokaj nežno melono).
- Zelo lahkoten poteg (ne glede na dotok zraka). Skratka nobenega matranja.
Ja, kaj naj rečem: pri tej zadevi mi je pravzaprav zaenkrat vse všeč. Tako da trenutno moj najnovejši in najljubši.
Seveda pa še nikoli nisem sprobala slavnega Kayfuna (pa bi ga z veseljem) in podobnih naprednih zadev, da bi lahko bila bolj objektivna.