Živijo
že 3 tedne sem končno končala s čiki in že veselo vejpam moram rečt, da sem vesela za ta korak in nočem nazaj
Za začetek sem si kupila kar prehvaljenega iStic picota z Melo3 mini atomizerjem. Sicer mi je kar kul, ampak sem en dan govorila s prodajalcem v Belem dimu, malo mi je še odpru pogled na ostale atomizerje...in sem ugotovila, da mi tale Melo3 sploh ne ustreza. Moti me, ker precej pljuva, glave so ful drage...in na splošno...kar sem probala od drugih mi je vse boljše.
Problem pa je, ker za picota ni neskončne izbire, ker mora biti max. premer 22mm.
Skratka. Zanima me, če ima morda kdo kakšno izkušnjo/predlog, kateri atomizer bi pasal na picota in je hkrati zadvoljen z njim pomembno mi je, da ne pljuva, da ima airflow, in da ne "požre" okusa...kar se tiče cene, pa tam nekje do 30 eur. Nisem builder in zaenkrat se še nebi podala v te vode...tako da rabim nekaj bolj enostavnega. Ima kdo kak predlog?
Razmišljala sem tudi, da bi mogoče raje kupila kar nov mod. Nekateri zelo hvalijo tega Pingvina, sam jih je tudi kar nekaj, ki Pingvinčka sovraži. Tako da sem res v dilemi. Vsekakor bi rada nekaj majhnega, priročnega, lahkega in cenovno dostopnega (max 80 eur).
Aja, pa še nekaj informacij, če bo komu prišlo prav
Uporabljam 70/30 VG PG tekočine, 3-6mg nikotina, rada imam bolj hladni vejp (tam nekje med 15 in 30W) in pa večinoma prakticiram DL
Hvala vsem za predloge in vaš čas***