Naredil Ti build 0.66 ohma in uporabil Fiber Freaks celulozna vlakna. Za vato sem uporabil metodo razpolavljanja. Mogoče imam malce sreče vendar nisem nič brusil, saj se vsi navoji prilegajo tako kot morajo. Potrebno je kar konkretno privijačiti vijake, saj sem v prvo privil premalo in posledično mi je občasno izgubljalo stik z baterijo.
Res je zadeva M2L, saj je airflow precej omejen. Kar pa ni nujno slabo saj sem ponovno odkril užitke M2L vejpanja. Za razliko od eGo one kjer vejpam na 290c - 300c pa pri rose vejpam na cca 240c, saj para ostane lepo topla in okusna. Spodnji del se pri verižnem vejpanju precej segreje. Tudi sam "tip" postane kar topel. Hkrati opažam, da tudi zunaj para ostaja topla in okusna v teh mesecih ko je že kar mrzlo. Pri eGo one mi namreč zaradi velikega airflowa temperatura pare precej upade in posledično tudi izgublja okus. Airflow control mi je neuporaben in sem ga odstranil.. ga pa uporabljam kot prstan, ki zgleda kr hudo

Carina mi mora še poslati Zephyrus medtem, ko pa je Aromamizer RDTA na poti. Po tem bom lahko imel malce več materiala za primerjat.