Vaper1974 napisal/-a:Nebox sem kupil pri PyurSmoke in je že imel priloženo RBA glavo, ki je res enostavna za build in idealna za učenje za poznejši prehod na kaj bolj kompleksnega. Načeloma tudi v tujini kupljene originalne glave niso drage, vendar pa me vseeno privlači DIY scena in Kangerjev RBA je res idealen za to, če seveda nisi prezahteven.
Me pa nekaj zanima: ali bi lahko primerjal okus in paro pri Neboxu (RBA glava je ista kot za Subtank mini) z nekaterimi drugimi tanki, kot so npr. Cubis, Crius ipd.? Zanima me, koliko je Nebox slabši od omenjenih. Res izgubljam kaj bistvenega, ker ne vejpam na teh tankih, ali gre bolj za nianse?
Imam pa tudi pripombo na arome: nikakor mi ne uspe pripraviti dober približek originalnim e-tekočinam. Nekako se zdi, da so originali precej bolj polni in močni z okusom, in to, ne glede na to, koliko dam arome v bazo. V čem je fora originalov? Gre za staranje, ki je tam verjetno precej daljše kot 14 dni, ali je še kaj drugega?
k2b napisal/-a:pravilno navita tuljava in pravilno postavljena vata na ST/STM ti da 75-85% vejp doživetja nekega povprečno setupiranega flavour tanka. ..samo nauči se ga pravilno navit/zbuildat...
k2b napisal/-a:Za e-juice: največ je staranje - so pa tudi nekateri dodatki ki zaokrožijo okus in dajo žmohtnost.Fabrške e-tekočine so sestavljene iz 5-15 različnih arom - ne moreš pričakovat da boš samo z eno aromo dosegel isto.Več o tem pa v temi o e-juicih...
Vrni se na MODificirane e-cigarete
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost